La nostra empresa familiar compta amb una llarga experiència, més de 40 anys, en el món de la mineria i moviment de terres. Sempre ens ha mogut l'afany per realitzar un treball de qualitat, oferint el millor servei amb les millors garanties quant a seguretat per al treballador i manteniment dels equips.

Els elements bàsics pels quals es regeix la nostra empresa són: servei, seguretat i manteniment.

SERVEI


Per a nosaltres és primordial oferir un bon servei, amb atenció telefònica directa, per a qualsevol imprevist que pugui sorgir i poder-lo solucionar al més aviat possible. Comptem amb maquinària de recanvi perquè en cap moment les tasques estiguin desateses. Les nostres màquines disposen de tots els implementos que són necessaris per a realitzar un treball òptim en qualsevol situació.

SEGURETAT


Des dels nostres inicis hem confiat amb màquines de gran qualitat i sempre amb els millors i més avançats dispositius de seguretat. Ens donen la confiança i seguretat necessària per al treballador i l'entorn de treball.

També és vital donar al treballador tots els equips de protecció individual i la formació necessària per treballar amb seguretat i reduir al màxim la sinistralitat. Així ho avalen els informes de sinistralitat emesos per la nostra mútua d'accidents.

MANTENIMENT


Per a nosaltres sempre ha estat molt important donar a la maquinària tots els elements necessaris perquè treballi de forma idònia, per a això disposem de mecànics en plantilla i de personal especialitzat en manteniment, que coneix a la perfecció les màquines. Disposem del nostre propi taller, amb totes les eines necessàries per reparar el més aviat les possibles avaries. També disposem de cotxes tallers per poder-nos desplaçar a l'obra, zona de neteja d'equips, nau de pintura, magatzem de recanvi…